Stekkers

Grid View:

reisstekker Aus-China 70 mm wit

(0)
15,85€

Lifeventure Aus-China reisstekker Deze reisstekker is erg handig om aan te schaffen als jij een verre reis gaat maken. Deze stekker is geschikt voor stopcontacten van type A, C en I. Deze hebben ze b..

reisstekker EU 50 mm wit

(0)
6,95€

Lifeventure reisstekker Deze reisstekker is superhandig om bij te hebben tijdens jouw trip binnen Europa. Hij zet namelijk de meeste adapters om in Europese stopcontacten. Specificaties: Kleur: wit ..

Niet op voorraad
Quickview

USB-reisadapter 70 mm wit

(0)
24,32€

Lifeventure USB-reisadapter Deze USB-reisadapter is geschikt voor drie-polige geaarde stekkers. deze kun jij dus in meer dan tweehonderd landen aansluiten. Hij is voorzien van drie schuifknoppen waar..

wereldstekker 8 x 8 cm ABS wit

(0)
56,89€

XD Collection wereldstekker Unieke wereldstekker waarmee u overal ter wereld kunt opladen. Sluit eenvoudigweg de juiste stekker aan om deze in het stopcontact op uw bestemming aan te sluiten. De adap..

wereldstekker 8,2 x 5,8 cm ABS wit

(0)
30,79€

XD Collection wereldstekker Maak verbinding in meer dan 150 landen over de hele wereld. Alleen voor niet-geaarde 2-polige stekkers. Met USA, AUS, EU en UK-stekker. Specificaties: Geslacht: unisex Kl..

wereldstekker Travel Blue 6,5 x 5,8 cm wit

(0)
23,91€

XD Collection Maak verbinding in meer dan 150 landen over de hele wereld. De volledige lijst met landen is opgenomen in de handleiding. Alleen voor niet-geaarde 2-polige stekkers. Nominaal wisselst..

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6