Pilates ringen

Grid View:

Flexoring blauw 51,5 cm

(0)
19,10€

Sveltus Flexoring Pilates wordt een echte uitdaging met deze flexoring ring van Sveltus! Gebruik hem om te focussen op je arm-, been- en rompspieren. De ring heeft de perfecte balans tussen flexibili..

pilates ring 33 cm ABS paars/groen

(0)
22,48€

Urban Fitness pilates ring Wil je vooruitgang boeken bij je oefeningen? Deze ring helpt je om een goede houding aan te nemen en versterkt je arm-, been- en rugspieren. De ring heeft een comfortabele ..

pilates ring 35 cm paars

(0)
15,08€

Tunturi pilates ring Wil je vooruitgang boeken bij je oefeningen? Deze ring helpt je om een goede houding aan te nemen en versterkt je arm-, been- en rugspieren. De ring heeft een comfortabele grip e..

Niet op voorraad
Quickview

pilates ring 38 cm grijs

(0)
12,22€

Sveltus Flexoring Pilates wordt een echte uitdaging met deze flexoring ring van Sveltus! Gebruik hem om te focussen op je arm-, been- en rompspieren. De ring heeft de perfecte balans tussen flexibili..

Pilates ring 38 cm lila/zwart

(0)
12,22€

Sveltus Pilates ring Pilates wordt een echte uitdaging met deze pilates ring van Sveltus! Gebruik hem om te focussen op je arm-, been- en rompspieren. De ring heeft de perfecte balans tussen flexibil..

pilates ring 38 cm rubber zwart/ groen

(0)
16,22€

Schildkröt Pilates ring Deze Pilates-ring van glasvezel biedt veelzijdige mogelijkheden voor effectieve en intensieve Pilates-oefeningen. De ring wordt geleverd met zachte schuimrubberen kussentjes ..

pilates ringen opbergrek 160 cm staal oranje/zwart

(0)
442,50€

Sveltus pilates ringen opbergrek Dit rek is uitgerust met twee haken om de pilates ringen aan te hangen, een plank en een rig voor het opbergen van je softballen. Specificaties: Kleur: zwart, oranje..

pilates-ring 36 cm schuim zwart

(0)
28,95€

Fitness-Mad pilates-ring Pilates-ringen (ook bekend als een magische cirkel) worden vaak gebruikt in pilates om intensiteit toe te voegen aan grondoefeningen. De weerstand van de ring versnelt de ton..

pilates-ring 38 cm foam zwart/wit

(0)
17,15€

Atipick pilates ring Wil je vooruitgang boeken bij je oefeningen? Deze ring helpt je om een goede houding aan te nemen en versterkt je arm-, been- en rugspieren. De ring heeft een comfortabele grip e..

pilates-ring met handgrepen 37 cm staal/foam zwart

(0)
14,19€

Tunturi pilates-ring Wil je vooruitgang boeken bij je oefeningen? Deze ring helpt je om een goede houding aan te nemen en versterkt je arm-, been- en rugspieren. De ring heeft een comfortabele grip e..

pilatesring 40 x 50 x 4 cm zwart ABS/fiberglass zwart

(0)
15,26€

Dare 2B pilatesring Deze pilatesring gebruik je tijdens pilates om intensiteit toe te voegen aan grondoefeningen. De weerstand van de ring richt zich op specifieke spieren. Vooral handig in probleemg..

Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11